Festivalul Interbelic s-a încheiat!

Pentru mine, au fost două săptămâni pline de culoare, de energie, de entuziasm și de adrenalină.
Cel mai mare câstig a fost faptul că am cunoscut oameni extraordinari, care mi-au îmbogățit existența și cărora le mulțumesc pe această cale!

A fost o experiență deosebită pe care o voi aprecia la justa valoare după ce epuizarea (fizică, psihică și emoțională) va trece.

Multumesc, Walter, că mi-ai permis să mă implic în acest proiect extraordinar de complex pe care numai o minte ca a ta ar fi în stare să îl conceapă!
Multumesc tuturor celor care au fost alături de mine, suportul vostru nu a rămas neapreciat!
Multumesc noilor mei prieteni și sper să păstrăm legătura!

Sunt recunoscatoare că am avut șansa să mă implic în acest eveniment!


Despre mine

Fotografia mea
Cluj-Napoca, Romania
Cuvântul care mă caracterizează cel mai bine e „INDEPENDENȚA”. * Eu fac doar ce vreau, cum vreau și când vreau. Evident, când refuz să fac ceva ce „trebuie”, îmi asum consecințele. * Dar am observat că, atunci când faci doar ce vrei, o faci cu mare plăcere, iar rezultatele sunt foarte bune. * Îmi place să mă ocup de cele două fete minunate ale mele, Alexandra de 7 ani și Andreea de 2 ani. Alex învață acum să scrie și să citească, iar la toamnă va fi în clasa I. Deea se pregătește pentru grădiniță, învățând poezii și cântecele. Ador să le răsfăț cu mâncăruri bune și sănătoase, cărora le dau cele mai interesante nume (specialitatea lui Shrek cu viermi de mlaștină- adica orez, grătar de stegozaur, cremă de fructe preistorice cu iaurt...) * În rest, îmi place să fotografiez tot ce văd interesant, în special fetele mele și peisaje.