Alexandra explică Principiul Acțiunii și Reacțiunii

Alexandra a fost întotdeauna preocupată de cuvinte cu rezonanță mai ciudată, de aspecte mai puțin cunoscute de un copil de vârsta ei și nu a ratat vreo ocazie de a-și exersa memoria.

La insistențele ei, am scos de la naftalină cunoștințele de fizică, pentru a-i prezenta Principiul acțiunii și reacțiunii al lui Newton.

Iată ce a înțeles ea din acesta:

Despre mine

Fotografia mea
Cluj-Napoca, Romania
Cuvântul care mă caracterizează cel mai bine e „INDEPENDENȚA”. * Eu fac doar ce vreau, cum vreau și când vreau. Evident, când refuz să fac ceva ce „trebuie”, îmi asum consecințele. * Dar am observat că, atunci când faci doar ce vrei, o faci cu mare plăcere, iar rezultatele sunt foarte bune. * Îmi place să mă ocup de cele două fete minunate ale mele, Alexandra de 7 ani și Andreea de 2 ani. Alex învață acum să scrie și să citească, iar la toamnă va fi în clasa I. Deea se pregătește pentru grădiniță, învățând poezii și cântecele. Ador să le răsfăț cu mâncăruri bune și sănătoase, cărora le dau cele mai interesante nume (specialitatea lui Shrek cu viermi de mlaștină- adica orez, grătar de stegozaur, cremă de fructe preistorice cu iaurt...) * În rest, îmi place să fotografiez tot ce văd interesant, în special fetele mele și peisaje.